Inici

restaurant I Turisme d’Interior

A MALLORCA

DaiCa, cuina de prop

Benvinguts a DaiCa. Per unes hores o tal volta per uns dies, aquesta és casa vostra. Som aquí per oferir-vos una estada amena i una cuina de prop: cordial (de cor), càlida, intensa. Com l’il·lusionista que s’arrisca i se’ns acosta per fer màgia de prop, així ens donem nosaltres. I la nostra cuina és igual de gosada, emocionant i immediata. Propera, però sense cap mena de trucs.

Benvinguts a Llubí. En un tranquil poblet d’interior, al nord-est de certa illa, vàrem trobar el nostre lloc en el món a principis de 2012. Des de llavors hem anat transformant una casa tradicional que es va fer servir com a botiga d’embotits en una posada amb tres cambres dobles i restaurant. Les indústries conservera i licorera, amb la tàpera, la cassalla i el palo com a productes insígnia, són distintives del municipi.

Benvinguts al Pla. Ametllers, figueres, garrovers… La comarca on es troba el nostre poblet es coneix com el Pla i és la regió més agrícola i despoblada de Mallorca. Amb suaus pujols coberts de garrigues i pinedes entre els quals s’assenten els camps conreats, aquest és el paisatge rural que ens inspira dia a dia. Secularment, ha estat el rebost de l’illa i avui és també el de DaiCa. 

Benvinguts a Mallorca, una illa tan fràgil com acollidora i deliciosa.

Els nostres menús

DEGUSTACIÓ

Menú DE FESTA

90€ (IVA inclòs)

Amb aquest menú de festa en nou passos volem que et deixis portar per la versió més imaginativa i arriscada de DaiCa. És el moment de transcendir la tradició, d’anar més enllà i de cuinar amb llibertat. El resultat és una seqüència de plats creatius, la modernitat dels quals es manté sempre al servei del sabor. A través de mitges racions i petits mossos, et convidem a descobrir el nostre estil més lúdic i contemporani. Cuina d’autor per deixar-se sorprendre i donar-se un homenatge.

Menú DE TEMPORADA

65€ (IVA inclòs)

Si et vols sentir plenament dins Mallorca i en aquest instant de l’any, et suggerim el menú que va canviant al fil de les estacions. La diversitat del rebost insular és aquí protagonista i tots els plats celebren aquells productes locals que es troben ara en estat de gràcia. Per això, el treball en cuina se centra a reforçar el gust de cada aliment i a potenciar-ne la naturalitat i l’essència. Volem que el paisatge que ens envolta es projecti en la teva taula… I que sentis el batec de l’illa.

RESERVA LA TEVA TAULA

HORARIS RESTAURANT
SERVEI DINAR: DIJOUS, DIVENDRES, DISSABTE I DIUMENGE
SERVEI SOPAR: DIVENDRES I DISSABTE
DILLUNS, DIMARTS I DIMECRES: TANCAT

 

HORARI ESPECIAL RESTAURANT JULIOL I AGOST
SERVEI SOPAR: DIMARTS, DIMECRES, DIJOUS, DIVENDRES I DISSABTE
DIUMENGE I DILLUNS: TANCAT

Acceptem famílies amb nins. És necessari avisar quan es fa la reserva.
Disposem d’un espai interior exclusiu per a famílies amb nins menors de 12 anys.
La terrassa i un dels menjadors interiors són només per a adults.

Taxi, la disponibilitat es reduïda, si desitgen un taxi és necessari avisar en realitzar la reserva

EXPERIÈNCIES DAICA

PACKS REGAL

*Els packs tenen validesa fins al 30 de novembre de 2024.

 

Mallorca es pot assaborir. Degusta l’essència de “Sa Roqueta” amb els packs disponibles a la nostra tenda online i regala, o regala’t, el plaer d’aquesta experiència multisensorial.

 

Un pic rebuda la targeta regal, la seva reserva es pot realitzar mitjançant el correu electrònic info@daica.es
o cridant al telèfon (+34) 686 00 16 04