Inici

restaurante I Petit Hotel

A MALLORCA

DaiCa és equilibri entre innovació i tradició. Un projecte familiar de David Ribas i Caterina Pieras que neix en 2012 i que pretén unir alta gastronomia i benestar en un mateix espai, un racó únic a Mallorca.

Si buscaves un restaurant que t’oferís una proposta gastronòmica creativa i saludable, juntament amb un Petit Hotel a Mallorca, DaiCa és la teva elecció.

Restaurant A Mallorca

TRADICIÓ I INNOVACIÓ

Una visió culinària saludable i creativa que es nodreix del receptari tradicional mallorquí i català en harmonia amb la tècnica i intuïció de l’experiència i un profund respecte pels productes de temporada, proximitat i qualitat.

Petit Hotel A Mallorca

DESCANSA I RELAXA’T

El nostre Petit Hotel compta amb tres habitacions amb encant on podràs descansar i relaxar-te en un ambient tranquil i amb personalitat. Descansa després d’un llarg dia de senderisme, o passa la nit després d’un meravellós sopar.

Llubí, un POBLE DE SOMNI

EN EL COR DE MALLORCA

Llubí és un bonic poble situat al centre de Mallorca amb un gran arrelament a la cultura i a les tradicions mallorquines.

A més, en trobar-se en el cor de la illa, permet un ràpid accés a qualsevol punt d’aquesta, i gaudir de tota l’oferta que ofereix Mallorca, tant a l’interior com en la costa.

Descobreix cuales són les últimes notícies sobre Daica, a més d’informació sobre l’illa de Mallorca que segur serà del teu interès.

Reserva una taula en el nostre restaurant, o si el que vols és passar una nit de somni, reserva una de les habitacions del nostre petit hotel.

Descobreix la nostra ubicació, un excel·lent entorn on podràs aprofitar per descansar i descobrir l’altra cara de Mallorca que poca gent coneix.