Daica

Tradició I innovació

TERRITORI I CULTURA; TÈCNICA I ESSÈNCIA

Caterina Pieras crea una proposta gastronòmica partint d’un respecte meticulós pels productes de temporada, autòctons i ecològics. Un receptari inspirat en les arrels mallorquines i catalanes que, amb el plus de la feina dels productors locals, aconsegueix l’autenticitat d’una cuina saludable.

Caterina Pieras utilitza tècniques vanguardistes farcides de creativitat i intuició. Tot plegat, donant total prioritat a l’essència dels productes.

SERVEI I AMBIENT

PROPER I FAMILIAR

El servei encapçalat per David Ribas, amb una atenció propera i familiar, acompanya l’oferta culinària i et permet gaudir de l’experiència en un ambient acollidor.

David Ribas crea una carta actual i dinàmica amb una cuidada selecció de vins de l’illa i referències nacionals. Disposa també d’una àmplia carta de tes i infusions d’alta qualitat.

L’ EQUIP DAICA

CATERINA PIERAS I DAVID RIBAS

Caterina Pieras va néixer a Inca (Mallorca) i David Ribas a l’Escala (Alt Empordà, Catalunya). La seva cuina incorpora pinzellades de tradicions mallorquines i catalanes a una base sòlida que han adquirit en restaurants de prestigi com:

· Restaurante Sant Pau, a Sant Pol de Mar

(Carme Ruscalleda, 3 estrelles Michelin)

· Restaurante Martín Berasategui, a San Sebastián

(3 estrelles Michelin)

· Restaurante Can Jubany, a Vic

(1 estrella Michelin)

· Restaurante Racó d’en Freixa, a Barcelona

(1 estrella Michelin)

· Restaurante Jean Luc Figueras, a Barcelona

(1 estrella Michelin)

· Restaurante La Dama, a Barcelona

(1 estrella Michelin)

· Restaurante de Postres Espai Sucre a Barcelona.

Durant la seva darrera experiència professional ja a Mallorca, Caterina Pieras va ser cap de cuina del restaurant gastronòmic Es Vi del Castillo Hotel Són Vida.