Daica

Tradició I innovació

TERRITORI I CULTURA, TÈCNICA I ESSÈNCIA

Caterina Pieras crea una propuesta gastronómica partiendo del profundo respeto por los productos de temporada, autóctonos y ecológicos. Un recetario inspirado en las raíces mallorquinas y catalanas que junto con la labor de pequeños productores locales consigue la autenticidad de una cocina saludable.

Caterina Pieras utiliza técnicas vanguardistas repletas de creatividad e intuición, dando total prioridad a la esencia de los productos.

SERVEI I AMBIENT

PROPER I FAMILIAR

El servei liderat per David Ribas, amb una atenció propera i familiar, acompanya l’ofereix culinària i et permet gaudir de l’experiència en un ambient acollidor.

David Ribas crea una carta actual i dinàmica amb una cuidada selecció de vins de la illa i referències nacionals. Disposa també d’una àmplia carta de tes i infusions d’alta qualitat.

L’ EQUIP DAICA

CATERINA PIERAS I DAVID RIBAS

Caterina Pieras va néixer a Inca (Mallorca) i David Ribas a l’Escala (Alt Empordà, Catalunya). La seva cuina incorpora tradicions mallorquines i catalanes a una base sòlida que han adquirit en restaurants de prestigi com:

· Restaurante Sant Pau, a Sant Pol de Mar (Carme Ruscalleda, 3 estrelles Michelin).

· Restaurante Martín Berasategui, a San Sebastià (3 estrelles Michelin).

· Restaurante Can Jubany, a Vic (1 estrella Michelin).

· Restaurante Racó d’en Freixa, a Barcelona (1 estrella Michelin).

· Restaurante Jean Luc Figueras, a Barcelona (1 estrella Michelin).

· Restaurante La Dama, a Barcelona (1 estrella Michelin).

· Restaurante de Postres Espai Sucre a Barcelona.

En la seva última experiència professional ja a Mallorca, Caterina Pieras va ser cap de cuina del restaurant gastronòmic Es Vi del Castillo Hotel Són Vida.